keskiviikko 27. tammikuuta 2010

Tulos ja tase



Taas yksi vuosi bloginpitoa takana, 39 uutta arvostelua, neljä kyselyä sekä kolme pääkirjoitusta niiden kirjoitushetkien tuloksena. Ja näyttää siltä että alkuvuosi 2010 on tuomassa vielä lisää arvosteltavaa heti vuoden alkajaisiksi!

Edellisen vuoden tammikuun jälkeen blogissa on vieraillut 32.000 kävijää, nostaen kokonaissaldon 49.000 kävijään. Tästä kiitänkin mitä suurimmin Sinua! Sinua joka tälläkin hetkellä luet näitä sanoja! Ja juuri Sinua vartenhan tämä blogi on alunperin perustettukin! Teidän kommenttinne lisäksi osoittavat, etten kirjoita näitä arvosteluja vain itselleni! Kyselytkin keräsivät huikeat 534 ääntä, kiitokset myös äänestämisestä!

Siis vielä suurkiitokset Sinulle ja erinomaista pelivuotta 2010!

5 kommenttia:

PSC kirjoitti...

Congratulations For successful blogging!!!

keep providing us essential information and we will continue to read your blog in future.

Vauvan kirjoitti...

Voisiko tulevaisuudessa olla joku semmottinen kategoria, jossa esitellään lastenpelejä? Siis sellaisia, jotka soveltuvat ihan opetustarkoituksessakin pienemmille pelaajanaluille. Aika monet pelit ovat yllättävän roiseja naperoille...

Incognito kirjoitti...

Hieno Blogi, parhaimmat onnittelut! Jatka vain samaan malliin (-:

Jaska Jokunen kirjoitti...

Kiitos hyvistä artikkeleista! Oma suosikkini viimevuodelta on: http://www.peliarvostelu.com/2009/05/thehunter.html

Terveisin: http://terveisetravintoketjunhuipulta.blogspot.com/

Iso A - Big A kirjoitti...

Paljon kiitoksia kommenteista!

Hyvä ehdotus noista vauvapeleistä, mutta oma elämäntilanteeni ei minulle vauvapelejä pahemmin tuo. Jos kuitenkin joku maahantuoja olisi halukas arvosteltavaksi kyseisiä pelejä tarjoamaan, niin sitten voisin arvostellakin! :D Sähköpostiosoitteeni näkyy tuolla oikealla sivupalkissa.