maanantai 11. helmikuuta 2008

Tiger Woods PGA Tour 07


Tiger Woods PGA Tour 07 on vuosittain ilmestyvän EA:n golfsarjan ensimmäinen Wiille ilmestynyt osa. Koska peli julkaistiin Wiille, pelissä palloa lyödään ohjainta heilauttamalla. Se kuulostaa hauskalta, ja on hauskaa, mutta vain niiden parin ensimmäisen lyönnin ajan… Pelissä chippaukset (lyhyet, mutta korkeat lähestymislyönnit) eivät onnistu sitten millään. Vaikka ohjainta heilauttaisi niin kovaa kuin jaksaa, pallo lentää enintään metrin. Sitten metrin lähempänä griiniä ollessasi, ajattelet, että lyöntityyliä (pelissä on monta lyöntityyliä, kuten chippaus, pitch jne.) voisi vaihtaa, sillä miksi käyttää viisi lyöntiä siihen, joka onnistuu yhdelläkin lyönnillä? Ongelmana on vain se, että seuraavaksi lyhin lyönti, kantaa vähintään griinin toiselle puolelle!

Pelin suurin ongelma on toteutus. Lyönnit ovat huonosti tehtyjä, ja mitä intoa on pelata golfpeliä, jos lyöminen ei onnistu?! Pelissä on myös hyviä puolia, kuten… Kuten… Pelissä on kiitettävä määrä pelaajia, mutta niinhän kaikissa muissakin golfpeleissä on. Kenttiä on vähemmän kuin normaalisti, ja grafiikka on keskivertoa kehnompaa. Joten kaikille oikeille golfin pelaajille: Tämä peli ei korvaa talviharjoittelua, eikä toimi golfsimulaattorina muutenkaan. Niille, jotka pelaavat golfia vain virtuaalimuodossa: Älä osta tätä peliä, ellet sitten jaksa suhata griiniä yli ja ympäri kökköisen toteutuksen takia.

Verrattuna tähän mennessä ainoaan kilpailijaansa, Wiin mukana tulevan Wii Sportsin golfiin, Tiger Woods 07 on huomattavasti monipuolisempi, ja parempi ostos, mutta silti, en suosittele tätä peliä kenellekään…

http://www.tigerwoods07.com/

PELATTAVUUS: 2/10
huono toteutus


JUONI: 5/10
+ golfiahan tämä on…


GRAFIIKKA: 5/10
+ ihan toimivaa…
– …mutta keskivertoa huonompaa


PELIN IDEA: 4/10
+ golfia Wiille
– silti taas uusi Tiger Woods


PELIN KÄYTTÖIKÄ: 3/10
– vielä kerran, huono toteutus

Ei kommentteja: