perjantai 10. huhtikuuta 2009

Ilmaisia pelejä loman ratoksi!


Näin pääsiäisloman aikaan on mukava kuluttaa aikaa pienten hauskojen ilmaisten pelien parissa. Tässä muutama hyvä esimerkki!


QWOP

Todennäköisesti maailman vaikein urheilupeli, jossa neljää näppäintä käyttäen pitäisi saada räsynukkeurheilija juoksemaan. Kun painikkeilla ohjataan nuken reisiä ja pohkeita, on pakko sanoa että oikea juokseminen on paljon, paljon helpompaa!

Sadan metrin radalla, n. viiden minuutin yrittämisellä ennätykseni oli hitusen yli neljä metriä. Ei vielä ihan olympiatasoa...

http://www.foddy.net/Athletics.html


Auditorium

Vaikuttavan ulkonäön ja audiopuolen omaavassa Auditoriumissa ohjataan valonsäteiden kulkua, ja yritetään heijastaa niitä maalitauluina toimiviin kaiuttimiin, jotka soivat valon osuessa niihin. Rauhallinen ja kaunis peli, jonka avulla rentoutuminen on helppoa!

Auditoriumista on ostettavissa myös kokonaisversio hintaan 10,99$.

http://www.playauditorium.com/


Fantastic Contraption

Tässä pelissä rakennetaan härveli, jonka tarkoitus on kuljettaa punainen pallo punaiselle maalialueelle. Pelin upea fysiikkamoottori tarjoaa hienon rakentelukokemuksen.

Pienen suunnittelun ja muutaman kokeilukerran jälkeen homma lähtee usein toimimaan, mutta sitä hauskempaa on, mitä pahemmin ajoneuvo epäonnistuu!

Jos haluaa vähän kalliimman ja monimutkaisemman version, voi hankkia vaikkapa LittleBigPlanetin!

http://www.fantasticcontraption.com/


Castle Clout: The Return of the King

Taru Sormusten Herrasta -aiheisesta nimestä huolimatta nämä kaksi eivät liity toisiinsa. Pelin ideana on viskoa kivenjärkäleitä vihollislinnaa kohti fysiikkamoottorin huolehtiessa näyttävyydestä.

Tämän lisäksi pelaaja voi myös rakentaa oman linnansa, ja tallentaa "ohjelmointikoodin" myöhempää käyttöä varten.

http://www.arcade.fi/peli/castle-clout-the-return-of-the-king.html


Lisää hyviä pelejä löytyy osoitteesta http://verkkopeli.blogspot.com/!

Ei kommentteja: