sunnuntai 11. tammikuuta 2009

Spore Ihkut ja Iljetykset


Huippusuosittu EA:n evoluutiopeli Spore, saa lisäsisältöä I&I-osasetin mukana. Koska Sporen luoja, Will Wright on samalla myös Sims-pelisarjan isä, on lisäosien sarjaa jo odoteltukin...

Otuseditoriin keskittyvä lisäosa tarjoaa 60 uutta osaa, 48 uutta värimallia ja 24 uutta animaatiota. Nimensä mukaisesti osat jakautuvat ihkuihin ja iljettäviin.

Otuseditorin käyttö on edelleen helppoa kuin mikä, osat vain vedetään paikalleen sivupalkista, jonka jälkeen niitä voi muokkailla monin eri tavoin. Uudet osaset on eroteltu vanhoista osista lisäämällä ne uudelle sivulle editorin valikossa.

Mielikuvituksen puutteesta ei Sporen suunnittelijoita voi moittia, sillä osia yhdistelemällä saa hyvinkin ihmeellisiä sekä huvittavia örrimörrejä ja teddykarhuja aikaan.

Käytännön asioista mainittakoon sen verran, että I&I tarvitsee toimiakseen Spore-pelin tai Spore-otuseditorin täyden version.

Ikärajakin on naurettava. Miksei 11-vuotias kohderyhmäläinen saisi pelata hauskaa peliä?!! No näitä vääriä ikärajoja on nähty jo maailman tappiin...

Ja jos taas lataat I&I:n Steamin kautta, pitää myös Spore-pelisi olla ladattu Steamista, muuten ei homma pelitä... Tyypillistä EA:n toimintaa...

Vaikka Ihkut ja Iljetykset -osasetti tuo monia hienoja juttuja otuseditoriin, ei se innostanut ainakaan minua palaamaan taas pelaamaan Sporea. Arvostelukategorioista se vaikuttaa ainoastaan käyttöikään, vaikkei siihenkään paljoa.

http://www.spore.com/


http://www.suomi.ea.com/

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Samaa mieltä. Itse pelasin sporea jo 10v:nä